favicon

Aanpakken, aanpoten en afhandelen.
Dat is onze triple A methode. Niet stilstaan, maar
vooruit boeren. In al ons handelen staat dat centraal.
Wij verkopen, onderhouden en repareren tractoren en
machines in de agri- en groensector. Dienstverlenen
met daadkracht. Ook als het gaat om het bedenken,
ontwikkelen en aanbieden van de nieuwste innovaties.

 

Van Arendonk mechanisatie is in 1992 ontstaan in Zeewolde toen René en Marian van Arendonk het vroegere Cebeco mechanisatie hebben overgenomen. Om ook Oostelijk Flevoland te kunnen bedienen kwam in 1998 ook de oude vestiging van Cebeco in Dronten erbij. In 2003 werd Van Arendonk nog eens uitgebreid met Naaktgeboren mechanisatie BV in Tollebeek. Met die overname kunnen alle drie de polders bediend worden.

 

Maar Van Arendonk boert nog steeds vooruit en kijkt verder dan Flevoland. Met de overname van de Veluwse Landbouw Mechanisatie in Ermelo strekt het afzetgebied zich inmiddels ook uit over de Veluwe.

 

Van Arendonk vertegenwoordigt een breed scala van topmerken voor de agrarische sector en de groensector. Sectoren die continu in beweging zijn, en wij bewegen daar met mee. Optimale service en dienstverlening, daar gaat het om.

 

Wilt u meer weten over ons bedrijf en wat wij te bieden hebben? Kijk eens rond op onze website, neem contact op met ons of kom eens langs op een van onze vestigingen. De koffie staat voor u klaar.

 

Van Arendonk is er voor de klant, voor u dus!