Big Spaar
Krone voorkoopactie 2016-2017

Professionals investeren nu!

Op tijd kopen betekent maximaal profiteren

Alle KRONE maaiers € 100,00 extra korting per maaischijf
Alle KRONE schudders € 100,00 extra korting per meter werkbreedte
Alle KRONE harken € 100,00 extra korting per meter werkbreedte

De actie loopt tot 30-11-2016

Wel investeren maar is nieuw een stap te ver? Kijk dan naar onze hooibouwoccasions op www.vanarendonk-devor.eu/occasions of neem contact op met 1 van onze verkopers.
... Bekijk meerBekijk minder

1 week geleden

Klik om te vergroten

Vandaag staan we op de ossenmarkt in Putten. Kom gezellig langs voor een warme bak koffie en een praatje! ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Klik om te vergroten

Power! Deze nieuwe Fendt 722 S4 mochten we onlangs afleveren. Door goede ervaringen met Fendt heeft deze klant weer gekozen voor dit merk.

De trekker is standaard luchtgeremd, uitgevoerd met complete werkverlichting en fronthef/aftakas.

We wensen de klant veel werkplezier met deze mooie trekker!

Twijfelt u over aanschaf van een nieuwe trekker? We hebben nog enkele voorraad/demo trekkers uit de 300, 500 en 700 serie welke snel leverbaar zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en scherpe, concurrerende prijzen!

Fendt Global
Fendt NL
... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Klik om te vergroten

JCB 403 minishovel, nieuw model

Een compleet nieuwe mini wiellader van JCB, de nieuwe JCB 403 is geïntroduceerd. Leverbaar met verschillende hydraulische snelwissels af fabriek, keuze in verschillende banden, rijsnelheid van 30 km/h en nu ook leverbaar met dichte cabine.

Meer weten over deze compacte wiellader? Neem dan contact met met ons verkoopteam.
... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

Klik om te vergroten

Lemken Kristall vleugelschaarcultivator met Apv zaaimachine afgeleverd

Loonbedrijf P van den Hardenberg is druk met groenbemester zaaien met de vorig jaar bij ons aangeschafte Lemken vleugelschaarcultivator met Apv zaaimachine. Dat schiet lekker op met een gemiddelde werksnelheid van 10 Km/h.

Wat is uniek?
- Vleugelschaarbeitels: Volvelds afschoffelen van de maïsstoppel voor een optimale vertering van de stoppels in de winter. De beitels werken overlappend. Door de opstaande vleugels zorgen deze voor een goede menging van de bovenlaag.
- Schijfkouters: De schijfkouters zorgen ervoor dat de grond netjes geëgaliseerd wordt en dat grote kluiten gebroken worden en lange plantresten kort gesneden worden. Zo ontstaat een mooi egaal zaaibed voor de groenbemester.
- Parallellogram ophanging: Doordat de schijfkouters opgehangen zijn in een parallellogram veranderd de werkdiepte van de schijven niet als de werkdiepte van de gehele machine aangepast wordt.
- Apv pneumatische zaaimachine: De Apv zaaimachine krijgt de rijsnelheid doorgegeven vanuit de trekker. Hierdoor hoef je maar 1x een hoeveelheid te zaaien kg's in te geven en past de Apv zich daarna automatisch aan. Ga je harder of zachter rijden? De Apv gaat automatisch meer/minder zaaien.
- Kooirol: De kooirol zorgt voor het aandrukken van het zaaizaad en een rustige loop van de machine.

We danken loonbedrijf Van den Hardenberg voor de order en wensen hen veel hectares toe.

Tag iemand die ook zo zijn groenbemester moet zaaien volgens jou? We hebben namelijk nog precies zo'n combinatie jong gebruikt per direct beschikbaar.

LEMKEN GmbH & Co. KG
... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

Klik om te vergroten

Jan-Frank 30 jaar in dienst

Vandaag is onze collega Jan Frank 30 jaar in dienst. In 1986 is hij begonnen bij de Veluwse Landbouw Mechanisatie. Tot op heden nog altijd gedreven en actief werkzaam bij Van Arendonk de Vor. Wij wensen hem een hele fijne dag toe.
... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

Klik om te vergroten

Onlangs is deze Fendt 820 ingeruild met meer dan 16.500 uur op de klok, bijzondere is dat deze trekker alleen de werkplaats van binnen heeft gezien voor het standaard onderhoud!

Tag een chauffeur die ook zonder problemen meer dan 15.000 uur met zijn trekker rijd....
... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

Klik om te vergroten

Nieuws Archief