Kortgesneden stro met de Krone VariCut snij inrichting.

Met de nieuwe VariCut snij inrichting biedt Krone een interessant alternatief voor het produceren van kort stro aan. De Krone VariCut levert een hoge capaciteit, gelijkmatige snijkwaliteit en maakt een eenvoudige reiniging en onderhoud aan de messenbalk op het veld mogelijk. Er is dan ook veel vraag naar kort stro omdat het zich makkelijk verspreid en beter absorbeert dan ongesneden stro. Ook bij het voeren wordt veel kort stro gebruikt doordat het structuur zich bijvoorbeeld goed laat mengen met silage, door dieren duidelijk beter wordt opgenomen en een stimulerende penswerking heeft op de koe. Een ander belangrijk voordeel bij het gebruik van kort stro is de verminderde stof dat vrijkomt voor de dieren en medewerkers.

Meer informatie? Vraag 1 van onze Krone specialisten! Erwin de Kruijf of Evert Kroes
... Bekijk meerBekijk minder

1 dag geleden

Klik om te vergroten

Afgeleverd Krone TC880 plus, midden-afleg hark

Onlangs hebben we deze luxe 2-elements hark met middenafleg afgeleverd. Deze hark is onder andere voorzien van de unieke Lift-tanden, elektrische bediening, enz.

Veel werkplezier met de nieuwe machine.
... Bekijk meerBekijk minder

2 dagen geleden

Klik om te vergroten

Van Arendonk - De Vor heeft een Krone voederwinningsdemonstratie toegevoegd. ... Bekijk meerBekijk minder

Hierbij nodigen wij u van harte uit op de Krone voederwinningsdemonstratie, waarbij we u ons complete programma machines in de praktijk tonen, van nieuwste EasyCut maaiers tot aan de Big X 580 haksela...

Krone voederwinningsdemonstratie

augustus 25, 2016, 7:00pm

Barneveld, Gelderland

Hierbij nodigen wij u van harte uit op de Krone voederwinningsdemonstratie, waarbij we u ons complete programma machines in de praktijk tonen, van nieuwste EasyCut maaiers tot aan de Big X 580 haksela...

2 dagen geleden

Snelle actie!

Gisteren mochten we deze nieuwe Krone maaicombinatie afleveren aan Loonbedrijf van den Top. Na donderdag tot overeenstemming te zijn gekomen zijn we gelijk begonnen met het monteren van de maaiers. Gistermiddag kon de hele set afgeleverd worden zodat er vandaag gemaaid kan worden!

De beide maaiers zijn 3,20 breed en zijn uitgevoerd met de CV kneuzer met stalen liggende klepels. De achtermaaier klapt 123 graden op wat zorgt voor een goede gewichtsverdeling.

We danken Loonbedrijf van den Top voor de order en wensen hun veel maaiplezier met deze mooie combinatie.
... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Klik om te vergroten

Afgeleverd KRONE ZX470 voor Fa. W. Timmer & z'n in Ermelo

Misschien hebt u deze dikke Krone dubbeldoelwagen al wel zien rijden in de buurt van Ermelo? Het verhaal bij deze wagen begon vorig jaar. We raakten in gesprek met Wouter Timmer & Henrie Timmer over de alsmaar toenemende vraag naar gras oprapen en de zoektocht naar capaciteitsvergroting in het transport van gras en maïs. De mogelijkheden voor een 2e 3-asser, naast de huidige Schuitemaker werden onderzocht.

Nu, na al een compleet seizoen (2015) gedraaid te hebben kunnen we concluderen dat deze zoektocht geslaagd is. De KRONE ZX470 biedt veel voordelen zoals:
- Hydraulisch aangedreven pick-up (hierdoor altijd een schoon opraapresultaat bij iedere gewenste rijsnelheid)
- Powerband aangedreven invoerrotor met gigantische doorsnede (hierdoor mag er 400pk voor de wagen en geeft deze niks om proppen of een lang taai gewas, door de powerband wordt eigenlijk het aandrijfconcept uit de hakselaarwereld toegepast.
- Neerklapbare voorwand (Hierdoor een perfecte geleiding van het gras voor vierkant-volle vrachten en bij de melding van vol klapt het schot naar voren waardoor nog eens 4,5m3 extra inhoud gecreerd wordt. Dit draagt bij aan een betere gewichtsverdeling en meer druk op de achteras van de trekker)
- Laad-automaat en Knikdisselautomaat, het laden van de wagen kan je volledig aan de Krone zelf over laten, i.c.m. de knikdisselautomaat switcht deze op de kopakkers automatisch tussen laadpositie en transportpositie.
- De gigantische rotor met brede meenemers en de messenbalk voorzien van 48 messen garanderen u een kortgesneden product van 37mm!!! Dit is hakselkwaliteit!

Bent u nog niet overtuigd? Wij zijn met zo'n combinatie op demotour en laten het u graag ervaren. Bel Erwin de Kruijf of Evert Kroes.

Wij willen Wouter Timmer & Henrie Timmer van Fa. W. Timmer & z'n bedanken voor de gunning en wensen Timmer en medewerkers veel mooie uren met deze dikke wagen.

Maschinenfabrik Bernard Krone
... Bekijk meerBekijk minder

1 week geleden

Klik om te vergroten

Video: gras hakselen via de onderkant i.p.v. via de 'bovenkant'.

Democombinatie 2 aan de slag in het gras.

Fendt Global en Maschinenfabrik Bernard Krone GmbH & Co. KG
... Bekijk meerBekijk minder

1 week geleden

Democombinatie 2 aan de gang in het gras. Fendt 828 S4 met Krone ZX430GD.

Door de gigantische vraag naar onze democombinatie hebben we besloten een 2e democombinatie in te zetten.

Vanaf vandaag zijn wij in het veld te vinden met een Fendt 722 en Krone RX400 en deze hele dikke Fendt 828 S4 met Krone ZX430GD.

Wilt u zelf ervaren wat een Krone opraapwagen kan. Neem contact met ons op en wij tonen het u graag.

Geroemd worden de:
- Gigantische capaciteit
- Perfecte snijwerk
- Geen proppen bij vol laden
- Neerklapbare voorwand
- Unieke rotoraandrijving

Kom, kijk en overtuig uzelf!

KRONE: the power of green!

Maschinenfabrik Bernard Krone GmbH & Co. KG en Fendt Global
... Bekijk meerBekijk minder

1 week geleden

Klik om te vergroten

Nieuws Archief