Ook Van Arendonk zit in de mais! Onlangs hebben onze collega's van Zeewolde deze hakselaar afgeleverd. ... Bekijk meerBekijk minder

Loonbedrijf G. Groenestein Eemnes begint deze maisoogst goed met een nieuwe KUHN MC180 S Quattro maishakselaar. De machine word aangedreven door een compacte, wendbare Fendt 415. Deze trekker staat g...

2 dagen geleden

Klik om te vergroten

Mooie ARECO kipper afgeleverd bij Van Hierden

Van Hierden agrarisch loonwerk Kootwijkerbroek gaat met deze mooie Areco kipper de oogst van de bollen met vertrouwen tegemoet. Deze kipper heeft in de Flevopolder bij een akkerbouwer al heel wat kilo's versjouwd maar begint nu aan zijn 2e leven.

Veel succes en werkplezier ermee!
... Bekijk meerBekijk minder

4 dagen geleden

Klik om te vergroten

Op DEMOtour met dikke Fendt trekkers... Proefrijden?

Het oogstseizoen barst los in de laatste fase. Als u de oogst goed en plezierig wilt oogsten dan doet u dat uiteraard met een Fendt Global trekker.

Om ook de (nog) niet Fendt-rijders te laten ervaren wat een Fendt is en kan, zijn we met diverse trekkers op DEMOtour.

We laten iedereen graag kennismaken met onderstaande zaken:
- Hoogste comfort in trekkerland
- Enige trekker met een echt 100% Vario
- Lage kosten per draaiuur
- Brandstofbesparend werken met een trekker die al 50Km/h rijdt bij 1600 motortoeren

Op dit moment zijn we op demo met de volgende trekkers: Fendt 310 Power, Fendt 313 Profi, Fendt 513 ProfiPlus, Fendt 722 ProfiPlus, Fendt 724 Power en een Fendt 828 ProfiPlus.

Één van deze geweldenaars testen? Even proefrijden? Bel Erwin of Evert.

#leadersdrivefendt
... Bekijk meerBekijk minder

7 dagen geleden

Klik om te vergroten

Lemken zaaibalk met dubbelschijfzaaikouter-systeem voor Van Hierden Agrarisch Loonwerk Kootwijkerbroek.

Nadat we afgelopen voorjaar een nieuwe fronttank aan Van Hierden mochten leveren, is er nu geïnvesteerd in een nieuwe Lemken zaaibalk.

Door het unieke dubbelschijfzaaikouter-systeem wordt het zaad perfect weggelegd en wordt er IN de grond gezaaid i.p.v. OP de grond zoals dat vaak met sleepkouters gebeurd. Hierdoor verbeterd de capillaire werking aanzienlijk, dit vertaalt zich in een egale snelle opkomst en een goede doorworteling. Verder past ieder zaaielement zich onafhankelijk aan de bodem aan door de parallellogrammen.

Meer weten? Bel ons voor alles over zaaitechniek. In werking zien? Bel Chris van Hierden 0653628485, hij zaait ook graag uw groenbemester of gras.

LEMKEN GmbH & Co. KG
... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Klik om te vergroten

Onlangs hebben we deze aangepaste Schuitemaker Rapide 80V af mogen leveren aan Voercentrum de Gelderse Vallei te Woudenberg.

De wagen wordt gebruikt om gemengd voer vanaf het voercentrum naar de veehouders te brengen. Met deze wagen is het mogelijk om voer voor het voerhek te lossen dmv het afvoerbandje aan de achterzijde.

We wensen het voercentrum en de aangesloten veehouders veel plezier met deze wagen.
... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Klik om te vergroten

Geld lenen levert geld op!

Wie in september een nieuwe Fendt tractor uit de voorraad van (een van de dealers van) Mechan Groep kiest, kan gebruik maken van een spectaculaire financieringsactie met een rente van – 0,85%. Nu levert geld lenen u dus geld op! Wer Fendt fährt führt.

In samenwerking met AGCO Finance biedt Mechan Groep tijdens de ATH 2016 een wel heel aantrekkelijk financieringsaanbod: een financial lease met een looptijd van 60 maanden, met een rente van – 0,85%.

Dat betekent dat u een bedrag leent, maar niet het volledige bedrag hoeft terug te betalen! De actie is tijdelijk en geldt alleen voor Fendt tractoren uit voorraad. De actievoorwaarden staan hieronder vermeld.

Rekenvoorbeeld
U kiest een Fendt tractor met een netto aankoopprijs van € 100.000,- excl. btw. U doet een aanbetaling van 25%. Het resterende aanschafbedrag (€ 75.000,- excl. btw) financiert u met deze speciale Fendt actiefinanciering, met een looptijd van 60 maanden. Gedurende 5 jaar betaalt u elke maand het termijnbedrag van € 1.224,-. Na afloop heeft u in totaal slechts € 73.440,- terugbetaald.

Vraag uw vertegenwoordiger naar de voorwaarden!
... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

Klik om te vergroten

Van Arendonk 4 dagen present op ATH Biddinghuizen!

Graag ontmoeten wij u deze week op de Agrotechniek Holland beurs in Biddinghuizen.

Ons gehele verkoopteam (Erwin de Kruijf, Evert Kroes, Menko Oosterhuis, Martijn Drent en Gerbert Kuijt) zal alle dagen present zijn bij onze diverse leveranciers om u te woord te staan en even bij te praten.

Hieronder vast wat beelden.

Fendt Global
Maschinenfabrik Bernard Krone GmbH & Co. KG
Agrifac Machinery B.V.
LEMKEN GmbH & Co. KG
JCB Benelux
Nijhuis Engineering Dronten BV
SBG Precision Farming
Evers Agro
Maschio Gaspardo
Bromach bv
... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

Klik om te vergroten

Nieuws Archief