Wat een prestatie! De afgelopen 20 jaar heeft Fendt meer dan 250.000 Vario transmissies geproduceerd. In 1995 werd de Fendt Favorit 900 Vario geïntroduceerd, de eerste trekker met een CVT.

Vele series volgenden tot in 2009 de stap was gezet; Fendt ging voor 100% Vario. De hele lijn van 75 pk tot 500 pk is voorzien van een Vario transmissie.

Het Vario succes word doorgezet met de nieuwe Fendt 1000 Vario. Deze trekker is voorzien van een compleet nieuw ontwikkelde Vario, een nieuwe dimensie in het Vario rijden!

Fendt Global
Fendt NL
Fendt Vario 1050
FENDT
... Bekijk meerBekijk minder

4 dagen geleden

Deze week mochten we een echte loonwerkersfrees leveren aan Smink Landbouw. Deze MaschioSC 300 is uitgevoerd met dik plaatwerk en tandwielaandrijving wat zorgt voor een lange levensduur. De freesrotor met een diameter van 570 mm verwerkt met gemak slootafval of een dikke grasmat.

Veel werkplezier toegewenst!
... Bekijk meerBekijk minder

1 week geleden

Klik om te vergroten

In de Rundvee bijlage van het vakblad Boerderij is deze week een test geplaatst van vier opraapwagens met een inhoud van +- 30 kuub. Hieronder een stuk van de tekst:

''Een opraapwagen van 30 kuub met rotorinvoer kan alles wat de grote, dure machines ook kunnen.
De opraapwagen is bezig aan een opmars ten opzichte van de hakselaar. Volgens de fabrikanten worden er jaarlijks zo’n 200 verkocht in Nederland. De snijkwaliteit staat door de rotorinvoer met ruim 40 messen op een hoog niveau. En dat geldt niet alleen voor de grote wagens.

Kleine wagens met een balkeninvoer verdwijnen van het toneel en de kleine rotorwagens komen op. Daarbij werkt oprapen zeker zo efficiënt qua diesel en inzetbaarheid als een hakselaar. Een inkuiltrein met hakselaar heeft een man meer nodig dan twee opraapwagens en een kuilverdeler. Daarnaast is een opraapwagen in te zetten voor zomerstalvoedering of met weeginrichting zelfs als voerdoseerwagen.''

!!Oprapen werkt zeker zo efficiënt qua diesel en inzetbaarheid als een hakselaar!!

Hieronder de test van de KroneMX 320 GD, oordeel zelf.
... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Klik om te vergroten

Met de 'najaarsstormen' van afgelopen tijd zijn er weer veel afgebroken takken voorbij gekomen, deze nieuwe Schliesing Holzzerkleinerer 235 EX weet daar wel raad mee.

De machine is uitgerust met een fluisterschijf met messen in V-vorm, deze zorgt voor een veel rustigere en stillere loop van de machine.

De 4 cilinder Kubota van 35 pk zorgt voor de aandrijving. Power Control System zorgt voor een traploze invoer van het hout en regelt deze perfect aan de behoefte van de hakschijf. De machine kan 270 graden draaien op het onderstel.

We wensen de klant veel werkplezier met deze machine.

Mechan Cultuurtechniek
... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Klik om te vergroten

Najaarsactie!

Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw machine. Vaak word onderhoud gezien als een lastige kostenpost, voor je gevoel krijg je er immers weinig voor. Toch zorgt onderhoud voor een bedrijfszekere machine met minder stilstand in het drukke seizoen.

Neem contact met ons op voor interessante onderhoudsacties!
... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

Klik om te vergroten

Afgeleverd JCB 417 shovel "primeur"

Vandaag hadden we een Nederlandse primeur in Ermelo. Als eerste JCB dealer in Nederland mochten we vandaag deze JCB 417 shovel met de nieuwe CommandPlus cabine afleveren. Deze mooie shovel neemt de plaats van een Volvo in.

Benieuwd wat de JCB shovels u te bieden hebben? Vraag uw verkoper ernaar.

We wensen de nieuwe eigenaar veel werkplezier met deze mooie aanwinst.

JCB Benelux
... Bekijk meerBekijk minder

4 weken geleden

Het word koud de komende nachten, hiermee neemt de kans op nachtvorst en gladheid toe. SIGHT Landscaping is hier goed op voorbereid met deze nieuwe Rauch SA 360 zand/zoutstrooier.

Ook voorbereid zijn op gladheid? Vraag onze verkopers naar de interessant geprijsde strooiers.
... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden

Klik om te vergroten

Nieuws Archief