Afgeleverd Areco L650 bij familie Eising

Onlangs heeft Antoine deze mooie kipper in gebruik genomen. Veel werkplezier.
... See MoreSee Less

3 months ago

Mooie ARECO kipper afgeleverd bij Van Hierden

Van Hierden agrarisch loonwerk Kootwijkerbroek gaat met deze mooie Areco kipper de oogst van de bollen met vertrouwen tegemoet. Deze kipper heeft in de Flevopolder bij een akkerbouwer al heel wat kilo's versjouwd maar begint nu aan zijn 2e leven.

Veel succes en werkplezier ermee!
... See MoreSee Less

1 years ago

Areco L650 kipper afgeleverd

Deze mooie nieuwe Areco L650, 18 tons kipper met gedwongen gestuurd tandem hebben we af mogen leveren aan de familie Gielen in Biddinghuizen.

Veel werkplezier gewenst.
... See MoreSee Less

1 years ago

Imposante actie bij het bekendste biologische landbouwbedrijf van Nederland: ERF B.V. Tevens het grootste akkerbouwbedrijf van Nederland. Rode bieten rooien door Breure Loonwerk En Grondverzet met een Dewulf RA3060. Voor het transport zorgde een JD 6210R (ERF) en JD 6215R (demo) beide met Areco BLW-Line hooglossers op rupsen van ERF. Akkerbouw Loonbedrijf HUT zorgde voor het wegtransport.

dewulf / John Deere / Greve bv / Areco / Van Arendonk
... See MoreSee Less

2 years ago

Comment on Facebook

Thijmen de Jong

Arthur Warnez

Tiete Sijtsma

Areco L 700 afgeleverd

Soms is het handig dat je uit voorraad kunt leveren. Akkerbouwer - loonwerker Jaap Hut kwam een kipwagen te kort. Een grote bak en dikke banden, daar ging het om. De anderhalve meter hoge banden hoeven niet op 2 bar, dat vindt de bodem fijn.
Je merkt het direct, een Areco voelt zich helemaal thuis bij de familie Hut! En wat denk je, welk merk trekker komt voor deze Areco?
... See MoreSee Less

2 years ago